Suomi100 ja Kempele150 -juhlavuosi avattiin Zeppelinissä

maanantai 02.01.2017, 13:16

Zeppelinin keskustori oli uudenvuoden aattona täynnä hyväntuulista väkeä, joka oli tullut paikalle Suomi100- ja Kempele150-juhlavuoden avajaisiin. Kempeleen kunnan järjestämät avajaiset tarjosivat ohjelmaa kaikenikäisille. Valkokankaalla pyöri esitys, johon oli poimittu kotiseutuarkiston valokuvia vanhasta Kempeleestä sekä tulevia kohokohtia juhlavuoden ohjelmasta. Esityksen voi katsoa alla olevasta linkistä:

Juhlavuoden avajaiset esitys (pdf)

Kunnan esittelypöydässä oli myynnissä juhlavuoden T-paitoja ja mukeja. Esillä oli myös uunituore CD-levy Lakeuden lapset, jolla Kempeleen kuntalaulun esittää Jyrki Anttila. Levyjä oli jaossa paikallaolijoille reilu 100 kappaleen erä. Tilaisuuden juonsi kempeleläinen puhetaituri Petri Eklund.

Kunnan esittelypisteessä oli myynnissä juhlavuoden T-paitoja ja mukeja. Niitä voi ostaa myös Kempeleen pääkirjastolta.

Sofia Haapala esitti Tarja Haapalan säestyksellä Kempeleen kuntalaulun 'Lakeuden lapset'.

Avajaisvieraat kuuntelivat kunnanjohtaja Tuomas Lohen puheenvuoroa Suomen itsenäisyyden ja Kempeleen historian vaiheista sekä tulevan juhlavuoden ohjelmasta.

Stand-up koomikko Matti Patronen hauskuutti Kempele-aiheisilla tarinoilla.

Liikkuva Laulureppu sai yleisön mukaan tanssimaan.

Avajaiset huipentuivat ilotulitukseen.

Lämmin kiitos kaikille paikalla olleille! Lisätietoa Suomi100 ja Kempele150 vuoden ohjelmasta, siihen osallistumisesta ja aikatauluista saa kunnan verkkosivujen Suomi100- sivulta.

Kempeleen kunta toivottaa onnellista ja menestyksekästä juhlavuotta 2017!