Kempeleen juhlaravit ravattiin Äimärautiolla

ti 22. elokuuta 2017 14.02.00

Lämmin elokuinen ilta Äimärautiolla tarjosi erinomaiset puitteet Kempeleen kunnan 150-vuotisjuhlaraveille maanantaina 21.8.

Kunnan facebookissa järjestettiin edellisellä viikolla kaikille avoin kisa, josta pääsi kahdeksan voittajaa VIP-vieraaksi juhlaraveihin. Lisäksi kirjastolla oli jaossa vapaalippuja. Paikalla yleisön joukossa oli Kempeleen kunnan luottamushenkilöitä, kunnanjohtoa sekä kempeleläisiä yrityksiä, joilla oli myös omat nimikkolähtönsä raveissa.

Kunnalla oli kaksi omaa lähtöä: lähtö 5, joka oli illan kovin kylmäveristen hevosten lähtö sekä lähtö 7, joka oli illan kovatasoisin lämminveristen lähtö. Lähdön 5 esittelyn avasivat kempeleläinen ravivalmentaja Timo Niemelä ja kunnanjohtaja Tuomas Lohi tandemvaljakolla (video kunnan facebookissa). Vieraat pääsivät myös tallikierrokselle ja tutustumaan Niemelän ravitalliin.


Kylmäveristen lähdön 5 autolähtö starttaamassa.


Ravivieraat pääsivät kurkistamaan ravimaailman kulissien taakse tallikierroksella Niemelän ravitalliin.


Raviradalla hevoset ovat tulta ja tappuraa, mutta tallissa moni tulee rapsuteltavaksi hyvinkin leppoisasti.


Lähdön 5 voittaja Jamas Victor, jonka ohjasti voittoon Panu Ahonen. Palkinnon jakoivat kunnan puolesta valtuuston puheenjohtaja Jarmo Haapaniemi ja kunnanjohtaja Tuomas Lohi.


Lähdön 7 voittaja Faith In Life ohjastajana Marko Hakkarainen. Palkinnon jakoivat kunnan puolesta kunnanhallituksen jäsen Pia Hanski ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Ollikainen.

(kuvat: Kempeleen kunta)