Koiraparkki ja 100 linnunpönttöä toivat voitot Tonnin idea -kisassa

maanantai 05.06.2017, 13:21

Kuva: vasemmalta: Marko Malkamäki, Eija Puotiniemi, Juho Hosio, Tatu Toukomies, Tuomas Lohi

Kempeleen kunta ja Liminganlahden Nuorkauppakamari järjestivät huhti-toukokuussa kaikille kuntalaisille suunnatun Tonnin Idea -kilpailun. Kisassa valittiin kaksi voittajaa ja heidät kukitettiin maanantaina 5.6. kunnan toimipisteessä Vihikari 10:ssä.

Voittajiksi valikoituivat Tatu Toukomiehen idea koiraparkista leikkipuiston yhteyteen sekä Juho Hosion idea 100 linnunpöntön hankkimisesta eritysryhmille (päiväkodit, palvelutalot, koulut jne). Kempeleen kunta lähtee toteuttamaan noin tuhat euroa maksavat ideat saman tien. Voittajat saivat voittoideoistaan kunniakirjat sekä Kempele-aiheiset tuotekassit. Palkinnot jakoivat kunnanjohtaja Tuomas Lohi ja kehitysjohtaja Eija Puotiniemi Kempeleen kunnasta sekä Marko Malkamäki Liminganlahden nuorkauppakamarista.

Lämpimät onnittelut voittajille!