Vs liikuntasihteerin esittely

to 26. toukokuuta 2016 08.24.00

Liikuntasihteerin ja hyvinvointikoordinaattorin sijainen Sanna Virtanen:

Minua kuvaavat adjektiivit voisivat olla:
avoin, luova, aikaansaava

Minua kuvaavat substantiivit voisivat olla:
liikutus, kohtaaminen, ratkaisu

Minua kuvaavat verbit voisivat olla:
jutella, kuunnella, innostaa

Olen pian 36 vuotta täyttävä kahden tytön äiti Oulusta. Siirryn Virpiniemen liikuntaopiston opettajan ja hanketyön tehtävistä Kempeleen kunnalle koordinoimaan liikuntapalveluja.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, lisäksi olen käynyt useita liikunta-alan koulutuksia ja näyttötutkintomestarin opinnot. Valmistuin 2015 helmikuussa ammatillisen opettajakorkeakoulun liikuntakasvatuksen opinnoista.

Aiemmissa työtehtävissäni olen toiminut liikunnanopettajana eri kouluasteilla sekä kuulunut tiimeihin, jotka ovat kehittäneet mm. opiskelijoiden hyvinvointia, soveltavan liikunnan koulutusta, syrjäytymisuhan alla olevien nuorten elämänhallintataitoja, perheliikuntaa sekä varhaiskasvatuksen ja koulujen liikunnallistamista. Minulla on urheiluseuratausta voimistelussa ja pesäpallossa. Voimisteluliitossa olen toiminut useita vuosia ohjaus- ja valmennustehtävissä, lajiliiton kouluttajana, tuomarina sekä luottamustehtävissä. Uskon, että uudessa työssäni pystyn hyödyntämään laaja-alaisesti verkostojani ja kokemustani Kempeleen hyödyksi.

Liikunta on minulle iloa, huumoria ja yhteisöllisyyttä, jännitystä ja kisaamistakaan unohtamatta. Sehän näyttäisi sopivan kempeleläisyyteenkin. Tuore, ketterä, eteenpäin menevä ilmapiiri, jonka olen täällä aistinut, innostaa. Nykäskää hihasta, tulkaa jutustelemaan, kehitellään yhdessä. Hienoa olla mukana!

Minut tavoittaa p. 050 316 3804 seuraavasti:

27.5., 31.5.-1.6., 6.6., 9.-10.6., 20.-30.6.2016
1.-31.7.2016 vuosiloma
1.8. - 31.12.2016
sanna.virtanen@kempele.fi