Virkistysuimala Zimmarin tiedote

pe 31. heinäkuuta 2020 14.18.00

Virkistysuimala Zimmari avataan 3.8.2020 klo 12.00 ja toiminta jatkuu normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Kun tulet uimahalliin
Muistathan, että tulet vain terveenä uimaan. Pidä huoli turvaetäisyyksistä muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin niin kassoilla jonotettaessa kuin muissa uimahallin tiloissa. Suosittelemme kortti- ja lähimaksua käteisen sijasta. Huomioithan myös yleiset tartuntojen ehkäisemiseksi laaditut ohjeet.

Vesivoimistelut
Jumpat jatkuvat normaalisti aiemmin laadittujen aikataulujen mukaisesti. Tiistain ja torstain senioreiden vesivoimistelut sekä torstain FinnhitZ-vesivoimistelu järjestetään isossa altaassa elokuun ajan. Monitoimialtaan vesivoimisteluiden osallistujamäärä rajoitetaan 20 henkilöön. Jatkossa monitoimialtaan yleisiin vesivoimisteluihin ilmoittaudutaan kassalla aikaisintaan puoli tuntia ennen vesivoimistelun alkua, josta saat rannekkeen vesivoimistelua varten.

Hyvitykset
Zimmarin kuukausi- ja kausikorttien voimassaoloaikaa on jatkettu 3.8. alkaen koronan vuoksi menetetyn käyttöajan verran. Hyvitykset on tehty niihin kortteihin automaattisesti, jotka ovat olleet voimassa 17.3.2020.

AquaZumba jatkuu syksyllä Kempele-opiston vetämänä. Aiemmat AquaZumban kausikortit eivät käy sellaisenaan tuleviin AquaZumbiin. Keväällä 2020 peruuntuneet AquaZumba kerrat hyvitetään tavallisiin uintikortteihin. Lisätietoa ryhmästä tästä.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista Virkistysuimala Zimmarin nettisivuilla sekä Kempeleen liikuntapalveluiden Facebookissa ja Instagramissa. Tervetuloa polskimaan!