Uudet liiketilat Safeteam Finland Oy:lle Zatelliittiin

ti 31. tammikuuta 2017 10.20.00

Turvallisuusyritys Safeteam Finland Oy ja rakennusyhtiö Forentia Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen uusien toimitilojen rakentamisesta Kempeleen Zatelliittiin. Rakennustyöt käynnistyvät kevään aikana ja tilat valmistuvat syksyllä 2017.

- Uudet toimitilat suunnitellaan vastaamaan meidän kasvavia tarpeitamme. Hyvä sijainti ja liikenneyhteydet ovat meille tärkeitä ja ennen kaikkea se, että toimitilat pysyvät Kempeleessä. Halusimme toteuttajaksi paikallisen toimijan. Forentialla on kokemusta toimitilarakentamisen suunnittelusta, rakentamisesta ja myöskin ylläpidosta. Tämä kokonaisuuden hallinta on antanut hyvät lähtökohdat yhteistyölle ja projekti onkin edennyt ripeästi jo tähän vaiheeseen, toteaa Safeteamin toimitusjohtaja Päivi Väisänen.

(Kuva: Forentia Oy:n aluepäällikkö Leo Paaso ja Safeteam Finland Oy:n toimitusjohtaja Päivi Väisänen.)

Safeteam on turvallisuus- ja lukitusalan yritys.

Lukitustuotteistoon kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät. Lukkoseppäpalveluiden kautta hoituvat niin pienet, yksittäiset lukon korjaukset kuin suurienkin kiinteistöjen lukituksen asennus ja lukituksen täydellinen uusiminen.

Valvontajärjestelmien tuotevalikoimasta löytyvät mm. rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät ja tuotesuojaus. Ammattitaitoiset asentajat hoitavat kaikkien tuotteidemme suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut.