Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Suvi Teräsniska konsertoi Kempeleessä

keskiviikko 05.08.2020, 10:00

Suvi Teräsniska saapuu Kempeleeseen! 

Koronavirus-pandemian vuoksi toukokuulta elokuulle siirtynyt keikka järjestetään torstaina 13.8.2020 klo 19.00 Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon juhlasalissa (os. Koulutie 4, 90440 Kempele).

Aikaisemmalle keikalle ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin ja Kempeleen kirjastoon 31.7.2020 mennessä (ohjeet Tiketin palautukseen löytyvät tapahtuman lipunmyyntisivuilta). Tiketistä ostetut liput palautetaan Tikettiin ja Kempeleen kirjastosta ostetut liput palautetaan Kempeleen kirjastoon. Tiketti pidättää siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

Ohjeet Tiketin palautukseen ja liput.

Liput ennakkoon 25e / ovelta 30e. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 2,50e palvelumaksu. Ovet klo 18.00, jolloin myös lipunmyynti alkaa (jos lippuja jäljellä). Lipun hinta ovelta 30e (maksu kortilla tai tasarahalla).

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan viisi studioalbumia ja kaksi joululevyä. Hänen suurimpia hittejään ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo. Suvi Teräsniskan albumeita on yhteensä myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta ja jokainen niistä on ylittänyt vähintään platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmä-albumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Suvi Teräsniskan kotisivut

Suvi Teräsniska FB:ssa

Tapahtuma FB:ssa

Tulethan keikalle vain terveenä! Tapahtumaan ei saa osallistua jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Tapahtumapaikalla panostetaan käsihygieniaan (käsienpesumahdollisuus yleisissä wc-tiloissa sekä käsidesit yleisön saatavilla). Rajoitamme tapahtuman yleisömäärää eli salia ei myydä täyteen.

Tervetuloa nauttimaan elävästä musiikistä Kempeleessä!

JAA

« Takaisin