Suomi 100: Syntymäpäiväviikon ohjelma

perjantai 10.11.2017, 13:07

Kuva: Suomi 100/Katja Lösönen

Tule mukaan juhlistamaan Suomen satavuotissyntymäpäivää!

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi huipentuu Suomen syntymäpäiväviikkoon ja itsenäisyyspäivään. Pohjois-Pohjanmaan liitto ja valtioneuvoston kanslian Suomi 100 –sihteeristö kutsuvat sinut ja organisaatiosi mukaan juhlimaan ja toteuttamaan valtakunnallisia Kahvita, liputa, valaise –hetkiä. Voit valita hetkistä mieluisimman tai toteuttaa ne kaikki.

Kahvita

Juodaan juhlakahvit satavuotiaan kunniaksi! Itsenäisyyspäivänaattona 5.12. koko Suomi juo yhdessä sinivalkoiset satavuotisjuhlakahvit klo 14 alkaen tai iltapäivän aikana. Toteuta hetki omalla tyylilläsi. Kutsu mukaan työorganisaatiosi jäsenet, yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai ystäviä. Pöydän ei tarvitse olla korea. Pääasia on viettää yhteinen hetki iloisissa tunnelmissa satavuotiaan kunniaksi.

Liputa

Itsenäisyyden kunniaksi saloissa liehuvat siniristiliput kaikkialla Suomessa! Juhlaliputus aloitetaan jo itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 18 ja se jatkuu yön yli itsenäisyyspäivän iltaan kello 22 asti. Lippu valaistaan pimeän ajaksi. Jos valaisua ei voi järjestää, liputus toteutetaan normaalien liputusohjeiden mukaisesti.

Valaise

Valaistaan Suomi sinivalkoisin värein! Tuodaan valoa ja iloa pimeään vuodenaikaan valaisemalla keskeisiä kohteita kuten rakennuksia, patsaita, toreja ja puistoja. Valaisun voi toteuttaa myös työpaikoilla ja kodeissa omien ideoiden mukaisesti. Valot sytytetään 5.12. klo 18 ja valaisu päättyy 7.12. klo 9.

Katso vielä kahvita, liputa, valaise –video ja lähde mukaan onnittelemaan satavuotiasta itsenäistä Suomea!


« Takaisin