Koronaviruksen vaikutukset OUTI-kirjastoihin

ke 1. huhtikuuta 2020 09.02.00

Kirjastot on suljettu 13.5.2020 saakka valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Palautusluukut on suljettu toistaiseksi. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät siirretään poikkeusajan yli aina 1.6.2020 saakka. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

OUTI-verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa outi.finna.fi ovat auki kellon ympäri. OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja sekä keskeyttää ja poistaa varauksia. eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

OUTI-verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvittavan PIN-koodin saa OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

Kirjasto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse. Keskitetyn asiakaspalvelun puhelinnumero on p. 0503169409, 0504636457, sähköpostiosoite on kirjasto@kempele.fi. Varaa esille kirjastokorttisi kun otat yhteyttä kirjastoon. Puhelimeen ja sähköpostiin vastataan tällä hetkellä arkisin klo 8.30–15.

Kaikki kirjaston omat ja kirjastojen tiloissa pidettävät tapahtumat perutaan 31.5. saakka. Tämä koskee myös erilaisia ryhmäkäyntejä, kirjavinkkauksia ja koulutuksia.

Seuraa kirjaston kotisivuja www.kempele.fi/kirjasto.