Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Koronaviruksen vaikutukset Kempeleen liikuntapalveluiden toimintaan (päivitetty 1.4.)

keskiviikko 01.04.2020, 15:06

Virkistysuimala Zimmari
Virkistysuimala Zimmari on suljettu toistaiseksi 18.3.2020 alkaen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tiedotamme mahdollisesta aukeamisesta nettisivuillamme ja Kempeleen liikuntapalveluiden Facebook-sivuilla.

Koronapandemian vuoksi Virkistysuimala Zimmarin kuukausi- ja kausikortteihin on päätetty tehdä hyvitys jatkamalla korttien voimassaoloaikaa menetetyn käyttöajan verran siitä päivästä lähtien, kun halli taas aukeaa. Hyvitys tehdään kortteihin, jotka ovat olleet voimassa 17.3.2020.

Ohjatut liikuntaryhmät – soveltava liikunta, perheliikunta, senioreiden liikunta sekä lasten ja nuorten liikunta
Kaikki liikuntapalveluiden ohjatut liikuntaryhmät on peruttu toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi. Myöskin matalan kynnyksen ”Mä meen tonne!” –liikuntalukkarin tapahtumat on tältä keväältä peruttu.

Ouluntullin kalliomontun pukuhuoneet
Ouluntullin kalliomontun avantouintipaikan pukuhuoneet ovat toistaiseksi suljettu 19.3. alkaen, mutta avantouinti on kuitenkin mahdollista.

Liikuntapalveluiden tapahtumat
Hyvä liikkuu Kempeleessä –tapahtuma on peruttu.
Pyöräilyviikko Kempeleessä siirtyy syksylle 5.–13.9.2020.

Ulko- ja sisäliikuntapaikkojen vuorot
Kevään salivuorot on perutu 13.5.2020 saakka. Salivuorot on laskutettu ajalta 1.1.-15.3.2020
Vallitsevan poikkeustilan vuoksi kesän ulkoliikuntapaikkojen ja liikuntasalien vuoroja ei vielä jaeta. Vuorojen jako tehdään, kun epidemian osalta tilanne rauhoittuu.

Ulkona ja kotona liikkuminen
Liikunnan merkitys on tärkeää kaikenikäisten ihmisten hyvinvoinnille. Kempeleen ulkoliikuntapaikat tarjoavat erittäin hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen liikuntaan. Kävely, lihaskuntoharjoittelu kuntoportaissa ja luonnossa liikkuminen ovat suositeltavia liikuntamuotoja. Vinkkejä ja ideoita on kerätty liikuntapalveluiden sivuille. Liikuntaneuvontaa on saatavana etänä, ota rohkeasti yhteyttä. 

Kempeleen liikuntapalvelut kannustaa liikkumaan ja pitämään itsestään sekä toisista huolta.

Erityisliikuntaa, liikuntaneuvontaa ja tilavarauksia koskevissa asioissa voi olla yhteydessä Juha Vuotiin sähköpostitse etunimi.sukunimi@kempele.fi tai puhelimitse p. 040 570 4711

Virkistysuimala Zimmaria koskevissa asioissa voi olla yhteydessä Tarja Koivistoon joko sähköpostitse etunimi.sukunimi@kempele.fi tai puhelimitse p. 050 463 6493

JAA

« Takaisin