Kempele Akatemian tilat valmistuvat kovaa vauhtia

ke 22. helmikuuta 2017 10.55.00

Kempeleeseen osoitteeseen Honkasentie 15 on valmistumassa maaliskuun aikana Kempele Akatemian uudet tilat. 

Kempele Akatemian avajaisia vietetään viikolla 12 ja luvassa on monipuolista ohjelmaa useana päivänä!

Avajaisviikko huipentuu pe 24.3. nuorille suunnattuun TubeCon Kempele -tapahtumaan, jossa esiintyvät tubettajat Jaakko Parkkali ja "Vuoden artisti" Emma-palkinnollakin palkittu Arttu Lindeman! Koko viikon tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Nuorten tilassa värikkäät seinät kiinnittävät huomion. 

Kempele Akatemian tiloissa toimii Kempeleen vapaa-ajan palveluita: nuorisopalvelut, kansalaisopisto, kulttuuripalvelut ja liikuntapalvelut.

  

Kempele Akatemiaan tulee myös toimistotilaa. Työhuoneissa on upeita tehosteväriseiniä.

Tiloissa on myös kaksi neuvottelutilaa, joita voidaan käyttää erilaisiin kokouksiin. Myös neuvottelutilan seinä on pirteän värinen!

Akatemian tiloihin valmistuu myös monikäyttöinen sali, jossa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia. Tilaa voidaan käyttää erilaisiin tapahtumiin tai kursseihin esimerkiksi konsertteihin, teatteriesityksiin, nuorten tapahtumiin tai esiintyjävierailuihin. Tila on monipuolinen ja se on muokattavissa väliseinällä, joka erottaa salin nuorisotilasta. Salin seiniä koristavat useat akustiikkalevyt.

Kempele Akatemian tiloissa esiintyvä värimaailma on sama, joka on Kempele Akatemian omassa logossa. Värit kuvailevat Kempele Akatemian eri toimijoita, joita ovat kirjasto, kulttuuri, nuorisopalvelut, kansalaisopisto, liikunta ja Zimmari.

(Kuvat: Annika Tuppi)