Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Greenled Oy muuttaa Kempeleeseen

perjantai 24.04.2015, 11:51

Vuoden 2014 Pohjois-Suomen kasvuyritykseksi valittu Greenled Oy muuttaa Kempeleeseen Paiturin yritystaloon. Yritys on erikoistunut asiakkaiden liiketoimintaa tukevien ja energiatehokkaiden valaistusratkaisujen toimittamiseen. Kestävä kehitys on koko liiketoiminnan kantava ajatus. Yhtenä osoituksena tästä Greenled siirsi vuonna 2013 tuotantoaan halpamaista takaisin Suomeen. Tuotannon siirto paransi yrityksen kustannustehokkuutta sekä tuotteiden laadunvalvontaa ja toimitusvarmuutta. Vuoden 2015 aikana yritys järjestää tuotantoaan edelleen; pääkonttori muuttaa Kempeleeseen ja samalla yritys ottaa hoitaakseen tuotteiden loppukokoonpanon. Näillä toimilla yritys pystyy varmistamaan tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden jatkossakin. ”Kempele valikoitui yrityksen uudeksi kotipaikaksi kunnan aktiivisuuden ansiosta”, kommentoi toimitusjohtaja Pertti Tahvanainen.

Greenled Oy lanseerasi tänään markkinoille ensimmäisen katuvalaistuksen kokonaishallintapalvelun. Sirius! –palvelu mahdollistaa katuvalaistuksen siirtämisen uudelle vuosituhannelle kuukausiveloituksella ilman mittavia investointeja. Uuden palvelun myötä kaupunkien ja kuntien valaistushallinta mullistuu täysin.

Sirius! –palvelussa kaikki kaupungin valaisimet näkyvät samalla Googlen karttapohjalla. Jokainen valaisin näkyy erikseen yksityiskohtaisine tietoineen; muun muassa se, milloin valaisin vaatii huoltoa. Valaisimia voi säätää yksittäin tai ryhmissä. Valaisimet voi asettaa liiketunnistimelle, niin että ne kasvattavat voimakkuuttaan automaattisesti, kun havaitsevat liikettä. Kaikki valonvoimakkuuden vaihtelut tapahtuvat niin hienovaraisesti, että sitä ei ihmissilmä tunnista. Raportointi tulee automaattisesti suoraan näytölle. Raporteista käy ilmi valaistuksen energiankulutus, joten ennakointi ja historiatietojen vertailu on helppoa. Myös eri teiden käyttöasteet käyvät ilmi raporteista. Sirius!-palvelu on mahdollista asentaa nykyisiin kaapeleihin; data kulkee tavallista sähköjohtoa pitkin.

Lisätietoja: www.greenled.fi

 

 

JAA

« Takaisin