Autopaja muutti uusiin tiloihin

ma 14. tammikuuta 2019 12.08.00

Kempeleen kunnan Auto- ja pienkonekorjauspaja on muuttanut vuodenvaihteessa uusiin toimitiloihin Hakamaan teollisuusalueelle osoitteeseen Takomokuja 2.

KK-Con Oy:n toteuttamissa tiloissa on lattiapinta alaa 141 m2, joka mahdollistaa väljät työskentelytilat kahdelle autonosturille ja yhdelle lattiapaikalle. Turvallisuutta, mukavuutta ja toiminnan sujuvuutta lisäävät mm. alueelle asennettu kameravalvonta, isot molemmin puolin rakennusta sijoitetut automatiikalla toimivat nosto-ovet, energia-tehokas maalämpö sekä nykyaikaiset korjaamolaitteet ja varusteet.

Parvitilat sisältävät mm. minikeittiön sekä sosiaali- ja toimistotilat. Myös kaikkiin korjaamon tila- ja laiteasennusratkaisuihin pääsimme vaikuttamaan, kun olimme jo rakennusvaiheen aikana tiiviissä yhteistyössä rakentajaan, kertoo Kempeleen työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen.

Työpajatoiminnan päämääränä on auttaa pitkään työtä etsineitä kempeleläisiä eteenpäin työllistymisen polulla ja tarjota mahdollisuus mm. palkkatuettuun työhön, kuntouttavaan työtoimintaan, työkokeiluun ja työhönvalmennukseen. Autopajan on tarkoitus toimia jatkossa myös työssäoppimispaikkana, toteaa Autopajan ohjaajana toimiva Mikko Kiljander.

Paja on toiminut vuodesta 2016 ja löytänyt oman asiakaskuntansa korjaten ja huoltaen niin kunnan kuin yksityisten asiakkaidenkin autoja, koneita ja laitteita. Tyypillisiä pajalla tehtäviä toimintaamme tukevia töitä ovat mm. määräaikaishuollot, katsastustarkastukset ja -korjaukset sekä jarruremontit.

Pajan henkilöstö toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan uusiin toimitiloihin.

Mikko Kiljander
ohjaaja
Kempeleen kunta
p. 040  621 4477
mikko.kiljander(at)kempele.fi