Yritysalueiden opasteet

Paiturin, Hakamaan ja Riihivainion sisääntuloväylille on pystytetty valaistut mainospylonit, joista alueen yrityksillä on mahdollisuus lunastaa itselleen mainospaikka. Lisäksi näiden kolmen yritysalueen sisälle on pystytetty risteysopasteita, jotka opastavat kulkijoita tiekohtaisesti yrityksiin. .

Mainospylonit

Paiturin, Hakamaan ja Riihivainion sisääntuloväylille on pystytetty kolmion malliset, 8 metriä korkeat, valaistut mainostornit, joissa on mainospintaa molempiin sisääntulosuuntiin. 

Yritykset huolehtivat itse mahdollisista päivitystarpeista suoraan pylonien toimittajalle osoitteeseen kari@volumedesign.fi. Pylonien päivitysmaksu on 690 € + alv / logopaikka. Hinnat sisältävät materiaali- ja tuotantokulut, kuljetuskulut, nostinkulut, poisto- ja asennustyöt.

Risteysopasteet

Mainospyloneiden lisäksi kunta on pystyttänyt yritysalueiden sisälle risteysopasteita. Opasteiden ja mainospylonien sijainnit on merkitty alueen karttoihin: Riihivainio, Paituri, Hakamaa. Risteysopaste on tiekohtainen, ja siinä informoidaan liikkujia tien varrella olevista yrityksistä. Opasteiden päivittäminen on yritysten vastuulla; muutokset ilmoitetaan suoraan opasteiden toimittajalle osoitteeseen kari@volumedesign.fi. Päivityksen hinta on 240 € / päivitettävä pinta ( + alv).

Uutiskirjeet

Yhteystiedot

Eija Puotiniemi, kehitysjohtaja
p. 0500 663 662
yleisjohto, sidosryhmäsuhteet, hankeasiat

Miia Marjanen, elinkeinopäällikkö
p. 050 316 9701
yritysneuvonta, yritystontit ja -toimitilat

Päivi Sauvola, viestintäsuunnittelija
p. 044 497 2269
viestintä ja markkinointi

etunimi.sukunimi@kempele.fi