Sisältö

Tulevat tapahtumat

Näyttelyt Kempeleen kirjastossa

Elokuu: Kempeleen kansalaisopiston pitsinnypläysryhmän töitä.
Syyskuu: Keramiikan kerrontaa siivillä. Riitta Polvi-Karjalaisen keramiikkateoksia.

Näyttelytila avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Kempele 150v. luentosarja, osa 4

Keskiviikkona 23.8.2017 klo 18.30 Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) Kempele 150v luentosarja, osa 4. Luennoimassa Markku Kuorilehto aiheenaan Kempeleen asutuksen synty. Vapaa pääsy!

Hyvä kasvaa Kempeleessä 2017

HKK on täällä taas! Kempeleläiset järjestöt ja yritykset yhteistyössä kunnan kanssa tarjoavat monenlaista mukavaa ohjelmaa elokuun viimeisenä lauantaina 26.8.2017. Tapahtumassa tuodaan esiin kaikkea hyvää mitä Kempeleessä on. Hyvyys voi tarkoittaa monia eri asioita esim. hyvinvointiin, terveyteen, kulttuuriin, taiteeseen, liikuntaan ja ravintoon liittyen. Kohderyhmänä on kaikenikäiset vauvasta vaariin. Tapahtuman pääareenana toimii Kirkonkylän yhtenäiskoulun alue, johon näytteilleasettajien on mahdollista varata esittelypaikka. 

Ilmoita järjestöt ja yrityset mukaan tapahtumaan! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Taiteiden yö 2017

Ensimmäinen Kempeleen Taiteiden yö pidetään lauantaina 26.8.2017.

Taiteiden yö -tapahtumassa pyritään tuomaan esille alueen taide- ja kulttuuritarjontaa mahdollisimman monipuolisesti. Osallistu Taiteiden yöhön ilmoittamalla oma esityksesi, tapahtumasi tai ideasi mukaan. Ohjelman mukaan ilmoittaminen on maksutonta, mutta kukin tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tilaisuutensa kustannuksista. Tapahtumalla on mahdollisuus päästä mukaan Kempeleen kunnan Taiteiden yön markkinointiin ja viralliseen ohjelmaan. Taiteiden yön ohjelmaan osallistujia kannustetaan etsimään yhteistyökumppaneita auttamaan tapahtumien järjestelyissä. Kempeleen kunta koordinoi Taiteiden yön ohjelmaa ja pyrkii auttamaan tapahtumanjärjestäjiä lupa-asioissa ja tapahtumapaikkojen löytämisessä. Kutsumme siis kaikki mukaan luomaan mahdollisimman tapahtumarikasta Taiteiden yötä. Myös Kempeleen yrittäjiä pyydetään osallistumaan ja ilmoittamaan halukkuudesta päästä mukaan.

Otamme ideoita ja ilmoittautumisia vastaan taiteen koko kirjosta, musiikista runonlausuntaan ja tanssista kuvataiteeseen. Taiteella ei ole rajoja!

Ohjeita ilmoittautumiseen:

Ilmoita tapahtumasi, esityksesi tai ideasi 31.7.2017 mennessä tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen kulttuuri(at)kempele.fi.

Tarkempi ohjelma ja aikataulut täällä.

Teatteri Pikku Kulkuri esittää: Satusafari

Kempeleen kirjaston satutuokiot jatkuvat syksyllä 7.9.2017 klo 10 alkaen. Ensimmäisen satutuokion ohjelmassa torstaina 7.9. klo 10 Teatteri Pikku Kulkurin esitys Satusafari. Toinen esitys samana päivänä klo 09.00. Esityksiin on vapaa pääsy. Päiväkodeille ennakkoilmoittautuminen puh. 050 3169409.

Pauli Hanhiniemen Retkue

Pauli Hanhiniemen Retkue -yhtye esiintyy Kempeleen Pirilä-salissa perjantaina 15.09.2017 klo 19.00.

Liput 20 / 25 euroa. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto.

Pauli Hanhiniemen Retkue Facebookissa: www.facebook.com/paulihanhiniemenretkue/

Oulun ylioppilasteatteri esittää: Nallea jännittää

Lauantaina 16.9.2017 klo 11.00 Kempeleen kirjastossa Oulun ylioppilasteatteri esittää näytelmän Nallea jännittää. Esityksen kesto noin 15min. Vapaa pääsy!

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Kirjasto- ja kulttuurijohtaja Anne Toppari
p. 050 - 4636 457
anne.toppari(at)kempele.fi