Kansalaisopisto

KEVÄÄN 2014 LYHYTKURSSEILLE ILMOITTAUTUMIEN

osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kempele

Voit ilmoittautua kursseille myös soittamalla opiston toimistoon p. 050 4636 431 (kurssisihteeri) tai p. 050 4636 423 (rehtori).

Opinto-ohjelma on nähtävissä internetissä. Opinto-oppaita on saatavana Zeppeliinin kirjastosta, Zimmarin sisääntuloaulasta, kunnan neuvonnasta (Asemantie 1) sekä kansalaisopiston toimistosta (Piriläntie 145, huone 131, 1. kerros).

Kurssi toteutuu mikäli kurssilla on 8 ilmoittautunutta opiskelijaa. Kurssimaksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu.

Kurssien alkamisesta ei ilmoiteta erikseen. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai saat opiskelupaikan varasijalta. 

 

UUSIEN OPPILAIDEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN MUSIIKIN YKSILÖOPETUKSEEN LUKUVUONNA 2014 - 2015

Ilmoittautuminen on alkanut internetissä osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kempele

Yksilöopetukseen liittyvät tiedustelut musiikinopettaja Kari Suvilehto p. 050 5236 832

Yksilöopetusta annetaan seuraavissa instrumenteissa: piano, harmonikka, huilu, viulu, sello, rummut, kitara, klarinetti, saksofoni ja yksinlaulu. Opetus on yksilöopetusta 30 min. / vko / opiskelija. Uusia opiskelijoita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelupaikan varmistumisesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kurssimaksu laskutetaan opiskelupaikan varmistuttua.

 

Kansalaisopistossa on lukuvuonna 2013 - 2014 käytössä seuraavat maksuetuudet:
  1. Kempeleläiset työttömät saavat ensimmäisen kurssin (ei koske yksilöopetusta) ilmaiseksi, seuraavat kurssit 50 % alennuksella. 
  2. Opetushallitus on myöntänyt Kempeleen kansalaisopistolle opintosetelityyppistä avustusta, jota voidaan käyttää senioriväestö (63 v. täyttäneet) ja eläkkeellä olevat sekä oppimisvaikeuksia kokevat – kohderyhmiin kuuluvien opiskelijoiden opintomaksujen korvaamiseen tai alentamiseen vapaan sivistystyön tutkintoon johtamattomassa koulutuksessa. Opiskelija voi käyttää opintoseteliä maksuvälineenä 2013-2014 Kempeleen kansalaisopiston järjestämään koulutukseen yksittäisen kurssin maksamiseen.
  • Setelin arvo on 20 euroa
  • Opisto ei palauta rahaa, mikäli kurssi on halvempi kuin 20 euroa
  • Opintosetelietuutta myönnetään niin kauan kuin määrärahaa on jäljellä
  • Opintoseteliä ei voi käyttää opintopassin maksamiseen
  • Opintoseteli on saajalle henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi
  • Seteleitä on rajoitettu määrä ja yksi seteli/seteliin oikeutettu opiskelija
  1. Opiskelijapassi oikeuttaa osallistumaan sekä lyhyt- että pitkäkestoisille kursseille. Opiskelijapassi ei käy yksilöopetuksessa eikä erikoiskursseilla, kuten omatoimikudonnassa tai luennoilla, joille on määritelty erillinen osallistumismaksu. Opetusohjelmaan on merkitty kurssit, joihin opintopassi ei käy. Passin saa hallintaan, kun 170 euron maksu täyttyy eri kursseista. 
  2. Perheet, joissa jäsenten yhteenlasketut opintomaksut ylittävät 360 euroa, voivat sen jälkeen saada 50 % alennuksen perushintaisista kursseista, ei kuitenkaan yksilöopetuksesta. 

Opiskelijan tulee itse anoa kansalaisopistolta mahdollista maksuetuutta. Kansalaisopisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä.