Kansalaisopisto

VOIT ILMOITTAUTUA LUKUVUODEN 2014-2015 KURSSEILLE

osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kempele

Kursseille voi ilmoittautua myös soittamalla opiston toimistoon p. 050 4636 431 (kurssisihteeri) tai p. 050 4636 423 (rehtori).

Opinto-ohjelma on nähtävissä internetissä. Opinto-oppaita on saatavana Zeppeliinin kirjastosta, Zimmarin sisääntuloaulasta, kunnan neuvonnasta (Asemantie 1).

Kurssi toteutuu mikäli kurssilla on 8 ilmoittautunutta opiskelijaa. Kurssimaksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu.

Kurssien alkamisesta ei ilmoiteta erikseen. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai saat opiskelupaikan varasijalta. 

 

Kansalaisopistossa on lukuvuonna 2014 - 2015 käytössä seuraavat maksuetuudet:

  1. Kempeleläiset työttömät saavat ensimmäisen kurssin (ei koske yksilöopetusta) ilmaiseksi, seuraavat kurssit 50 % alennuksella. 
  2. Opiskelijapassi oikeuttaa osallistumaan sekä lyhyt- että pitkäkestoisille kursseille. Opiskelijapassi ei käy yksilöopetuksessa eikä erikoiskursseilla, kuten omatoimikudonnassa tai luennoilla, joille on määritelty erillinen osallistumismaksu. Opetusohjelmaan on merkitty kurssit, joihin opintopassi ei käy. Passin saa hallintaan, kun 170 euron maksu täyttyy eri kursseista. 
  3. Perheet, joissa jäsenten yhteenlasketut opintomaksut ylittävät 360 euroa, voivat sen jälkeen saada 50 % alennuksen perushintaisista kursseista, ei kuitenkaan yksilöopetuksesta. 

Lukuvuonna 2014-2015 kansalaisopistolla ei ole käytössä opintosetelietua.

Opiskelijan tulee itse anoa kansalaisopistolta mahdollista maksuetuutta. Kansalaisopisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä.