Terveyskeskuslääkärin virka

perjantai 19.05.2017, 08:00

Kempele on reilun 17 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

Terveyskeskuslääkäri

_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 14.06.2017 klo 15.45     Palvelussuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 19.05.2017                  Työn luonne: Kokoaikatyö

______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Terveyskeskuksessamme vapautuu pitkäaikaisen lääkärimme eläkkeelle jäännin johdosta terveyskeskuslääkärin virka. Nyt haettavana olevan viran toimenkuva on ensisijaisesti avoterveydenhuollossa vastaanotolla ja neuvolatyössä, mutta toimenkuvaa tarkennetaan yhdessä virkaan valittavan kanssa.

Terveyskeskuksessamme on kymmenen terveyskeskuslääkärin, sairaalan osastonlääkärin, psykiatrin ja johtavan lääkärin virat, sekä laillistetun lääkärin koulutusvirka. Terveyskeskuksen vastaanotto on toteutettu toistaiseksi väestövastuuperiaatteen mukaisesti, väestövastuulääkäreitä on yhdeksän. Lisäksi yksi terveyskeskuslääkäri on työskennellyt muuten avoterveydenhuollossa vastaanotolla ja neuvolatyössä, tämä virka on nyt haettavana.

Terveyskeskuksessa toimivat vastaanotot, virka-ajan päivystys, neuvolat, kuntoutus, mielenterveyspalvelut, perheneuvola, terveyskeskussairaala, oma röntgen, laboratorio ja suun terveydenhoito. Diagnostiset tutkimukset hankitaan joustavasti ostopalveluina.

Terveyskeskuksen uudisosa on valmistunut syksyllä v. 2016 ja koko muu kiinteistö on käynyt läpi peruskorjauksen ja ajanmukaistamisen v. 2017 loppuun mennessä.

Kelpoisuusehto virkaan on yleislääkärin oikeuden omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Laaja-alainen kokemus yleislääkärin työstä ja ennalta ehkäisevästä terveydenhuollosta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palveluehdot määräytyvät kunnallisen lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaisesti.

Virkaan sisältyy neljän kuukauden koeaika.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus virkasuhteeseen pyydetään toimittamaan 14.06.2017 klo 15.45 mennessä sähköisesti osoitteessa: http://www.kempele.fi/tyopaikat

Työ alkaa: 01.10.2017 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Palkkaus ja muut edut määräytyvät kunnallisen lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Työavain Kuntarekry: 141044

Yhteystiedot:

Lisätietoja antaa terveysjohtaja, johtava lääkäri Jouko Koskela, puh. 0500-584200, sähköposti; etunimi.sukunimi@kempele.fi.

Lisäksi voit tiedustella lääkärin sijaisuuksia, esim. opintovapaan sijaisuus ensi syksystä alkaen.

Kempeleessä 19.05.2017

Jouko Koskela
terveysjohtaja

« Takaisin